Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Am vorbit pe privat aseara cu el , si dorinta lui a fost sa se retraga . Il cunosc extrem de bine , dar va spun extrem de sincer ca nu-i plac astfel de discutii , nu-i place sa fie in centrul atentiei , cum au facut alti semeni de ai nostri cand au spus ca vor sa paraseasca forumul. Multi au facut aceasta ca sa-si testeze popularitatea , sa fie in centrul atentiei , pe cand la Scot este complet altceva . Culmea e vorba de smerenie la el , la el protestantul ! O lectie de bun simt si smerenie ! Sa traiesti prietene oriunde ai fi .
Reiau pentru ultima data mesajul scris de mine pe telefonul mobil in urma cu cateva minute , pe un topic redeschis de Mirela pe aceasi tema !
Scot , este unul dintre cei mai de nădejde prieteni ai mei . Spun este, căci el este , ne urmărește cu drag și cu regret în același timp , un regret al despărțirii temporare de noi . Sunt sigur că va reveni , căci el nu este un învins , ci doar a obosit puțin , căci nu-i lucru ușor a citi mult și a diseca lucrurile cu meticulozitatea și răbdare. Un suflet sensibil , darnic și extrem de înțelegător. Din partea lui am pestet 30-40 de cărți de suflet și două icoane deosebite , iar Biserica Mercurie a primit din partea lui o donație impresionantă de cărți. Dacă toți protestanții ar fi ca el , ei s-ar numi ortodocși , iar dacă toți ortodocșii ar fi ca el , mulți s-ar reântoarce la ortodoxie ! Da , Scot, îți mulțumesc ca m-ai înțeles, că m-ai ajutat , și m-ai iertat când ți-am greșit. Te așteptăm prietene ! ! !
|
Doamne ajută!
Foarte frumos ați scris... M-a impresionat profund mesajul dvs.
Eu mă gândeam că l-a supărat cineva... Dacă s-a retras din motive independente de atitudinea noastră față de el, atunci înseamnă că, așa cum ați scris și dvs, va reveni în curând.
Într-unul dintre topic-urile pe care le-a înființat (acela despre Iona) i-am pus link-ul acesta. În momentul respectiv, acest topic conținea doar mesajul meu, dar acum îmi dau seama că, citind ceea ce ați scris dumneavoastră aici, va rămâne profund impresionat... pentru că este o persoană foarte sensibilă și sinceră.
Să aveți o seară binecuvântată!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca