View Single Post
Vechi 27.01.2012, 19:56:12
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu inteleg de ce se fac atatea threaduri despre acest subiect?!!?!??!Oare nu s-a spus intr-unul ce era de spus?Trebuie sa ne laudam cuiva ca noi ne vom mantui si nu avem cui?

Am si eu multe intrebari:
_de ce trebuie sa existe o ATITUDINE "ORTODOXA"vizavi de oamenii de alte culte?
-Ce presupune aceasta "atitudine"?Nu avem voie sa salutam alti oameni,sa socializam cu ei?
-Ne indeamna Iisus sa nu avem relatii cu ei??(daca este asa de ce se permit casatoriile intre ortodocsi si atei(necredinciosi)??
-dintre un protestant,un ateu si un ortodox nepracticant care dintre acestia va insemna mai mult pt Dumnzeu?

Aceasta "atitudine ortodoxa"nu-mi miroase bine,nu lasa deloc spatiu pt smerenie si traire interioara pt faptele si gandurile proprii.Vai ce bine,ca exista budisti,islamici si protestanti ca acestia nu se vor mantui,va ramane loc numai pt ortodocsi(vor intra in Rai cu buletinul).
Dar ce bine ca ne-am nascut noi ortodocsi ca practic,asta este indeajuns,deja suntem pre-mantuiti!
Mai oameni buni,fiti mai smeriti!

Daca vreti intr-adevar sa aveti o atitudine ortodoxa vizavi de acesti oameni,atunci sa va fie mila de ei!!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote