View Single Post
Vechi 27.01.2012, 20:39:42
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Off-topic.
Citeste Apocalipsa cap.20. Incearca sa vezi Sfanta Scriptura ca pe un intreg si ti se vor limpezi multe.

Acum, hai sa reveni la tema acestui topic.

Pai asta e tema acestui topic nu ? Despre starea omului in moarte.
Tu spui ca la un moment in viitor va veni un inger si va lega pe satana,va veni Iisus si ii va invia pe o parte din oameni (dreptii ),si astia vor imparati 1000 de ani cu Iisus, dupa care satana va fi dezlegat va ataca "cetatea sfintilor " dupa care se coboara foc din cer ...etc.
Pana atunci si dreptii si cei care invie mai tarziu dorm si nu stiu nimic.

Eu zic ca :
Asta :
Și am văzut tronuri și celor ce ședeau pe ele li s-a dat să facă judecată. Și am văzut sufletele celor tăiați pentru mărturia lui Iisus și pentru cuvântul lui Dumnezeu, care nu s-au închinat fiarei, nici chipului ei, și nu au primit semnul ei pe fruntea și pe mâna lor. Și ei au înviat și au împărățit cu Hristos mii de ani.
Inseamna asta :
"Adevărat, adevărat zic vouă: Cel ce ascultă cuvântul Meu și crede în Cel ce M-a trimis are viață veșnică și la judecată nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viață.Adevărat, adevărat zic vouă, că vine ceasul și acum este, când morții vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu și cei ce vor auzi vor învia. "

Asta :
Și am văzut un înger, pogorându-se din cer, având cheia adâncului și un lanț mare în mâna lui.
Și a prins pe balaur, șarpele cel vechi, care este diavolul și satana, și l-a legat pe mii de ani,
Inseamna asta :
"Și Eu îți zic ție, că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui.Și îți voi da cheile împărăției cerurilor și orice vei lega pe pământ va fi legat și în ceruri, și orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat și în ceruri. "

Asta :
"Fericit și sfânt este cel ce are parte de învierea cea dintâi. Peste aceștia moartea cea de a doua nu are putere, ci vor fi preoți ai lui Dumnezeu și ai lui Hristos și vor împărăți cu El mii de ani."
Inseamna asta :
"Iar voi sunteți seminție aleasă, preoție împărătească, neam sfânt, popor agonisit de Dumnezeu, ca să vestiți în lume bunătățile Celui ce v-a chemat din întuneric, la lumina Sa cea minunată, Voi care odinioară nu erați popor, iar acum sunteți poporul lui Dumnezeu; voi care odinioară n-aveați parte de milă, iar acum sunteți miluiți."

Deci cine nu citeste scriptura ? Hai sa socotim sa vedem cat mai e pana la "mia de ani".