Citat:
În prealabil postat de PetruD
Asta mi se pare si mie cel mai corect - ca noi ortodocsii trebuie sa ii combatem doar ideologic, in rest sa ii iubim, sa colaboram cu ei fara probleme si sa ne rugam pentru ei.
Ca sa iti raspund, Yasmina, de ce am deschis threadul? Pentru ca am vazut foarte multi parinti avand o atitudine de „taie si spanzura” catre eterodocsi, si am vrut sa dezbat lucrul asta pentru ca nu mi s-a parut corect.
|
Multumesc pt raspuns,
nici mie nu-mi pare corect ca eu,o simpla persoana(si altii ca mine)sa taie si sa spanzure,sa judece si osandeasca in ceea ce priveste sansele altuia.
Ca au spus parintii...ei isi permit sa spuna multe,au dus o altfel de viata decat noi,care suntem pacatosi,traim in lume si suntem obsedati de ea,acum ce facem?Vrem sa ne ridicam si la rangul parintilor sa-i judecam pe ceilalti asa cum isi permit ei?
De la cine putere?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|