View Single Post
Vechi 27.01.2012, 23:08:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

O, Maica lui Dumnezeu, sufăr! Cât sufăr de mult! Durerea mea tu o știi; ea a devenit hrana zilelor și nopților mele; ea chinuiește toată ființa mea și nici somnul nu se mai lipește de ochii mei, iar starea de slăbiciune în care mă găsesc, îmi ia puterea de a lupta contra desnădejdei care-mi tulbură duhul și-mi întristează sufletul.
Dar, cui să cer ajutor? Unde să mă duc să-mi găsesc liniștea, dacă nu la tine, o Maica lui Dumnezeu! În acest azil totdeauna deschis necăjiților, în acest adânc plin de blândețe și de mângâiere. Numai în brațele tale de Mamă cerească, îndrăznesc să-mi sprijin fruntea mea obosită și plină de durere, și numai la sânul Tău găsesc odihna care m-a părăsit.
O, bună Stăpână, mângâie-mă precum o mamă își mângâie copilașii; șterge cu dulcea Ta mână, lacrimile ce-mi izvorăsc din durere. Înțeleg că eu nu pot refuza să beau paharul du-rerii ce mi se întinde, când tu însăți ai golit acest pahar pe drumul Golgotei, privind chinu-rile și răstignirea Fiului Tău.
Ție, deci, cu toate suferințele ce mă zdrobesc, îți strig: da, Maică, și eu voi suferi fără să deznădăjduiesc, fiindcă și Tu ai suferit la picioarele crucii Fiului Tău. Bucură-te, Mireasă, pururea Fecioară!