View Single Post
Vechi 28.01.2012, 01:53:12
ecaterina7 ecaterina7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

ucenic, asta faci si tu, ne inveti Biblia. eu stiu ca daca cred l-am si gasit pe Domnul IIsus si mai stiu si ca nu trebuie sa cer mila nimanui si daca cineva ma 'cearta' Dumnezeu ma cearta, nu trebuie sa iei nimic personal, este doar o reactie normala, asa trebuie aparata credinta ortodoxa, cu toate armele. daca am parasi toti Biserica unde s-ar ajunge? cine ne-ar mai invata cuvantul Domnului daca preotii nu ar mai fi? un inginer sau un contabil care este pastor de sambata sau de duminica? hai sa fim seriosi ca oamenii aia care stau in manastiri si se sacrifica si se roaga pentru noi nu sunt fraieri, datorita lor inca ne mai ingaduie Dumnezeu, se roaga pentru noi ca nu degeaba la Sfanta Liturghie preotii se roaga pentru conducatorii tarii, pentru pace pe pamant.

Toti sectarii spun ca preotul nu iti poate ierta pacatele, in schimb el poate sa oficieze taina casatoriei si a botezului, care e diferenta?

Tot ce iti doresc este sa il gasesti cat mai repede pe Domnul Iisus, e pacat sa pierzi timpul mai ales ca tu iti doresti sa Il gasesti, altii nu isi fac atatea griji ca tine.

Doamne ajuta!
Reply With Quote