View Single Post
Vechi 28.01.2012, 09:39:15
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Unde scrie ca Iisus vine a doua oara, ii invie pe o parte dintre noi si satana este legat ?
Scrie asa : "Și am văzut tronuri și celor ce ședeau pe ele li s-a dat să facă judecată. Și am văzut sufletele celor tăiați pentru mărturia lui Iisus și pentru cuvântul lui Dumnezeu, care nu s-au închinat fiarei, nici chipului ei, și nu au primit semnul ei pe fruntea și pe mâna lor. Și ei au înviat și au împărățit cu Hristos mii de ani."
Nu este vorba de un timp nelimitat e vorba ca nu poate fi calculat, pentru ca nici ingerii din cer nu stiu cand va veni Iisus iar la sfarsitul miilor de ani va veni Iisus.In sensul asta spune si Petru ca o zi e ca o mie de ani si o mie de ani e ca o zi .Si ca Iisus va veni ca un fur , cerurile vor pieri ...etc.
Nu exista 2 veniri .Exista o venire si sfarsitul lumii asa cum o cunoastem noi. Restul sant prostii.
Miile de ani au inceput din timpul lui Iisus. " "Adevărat, adevărat zic vouă: Cel ce ascultă cuvântul Meu și crede în Cel ce M-a trimis are viață veșnică și la judecată nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viață.Adevărat, adevărat zic vouă, că vine ceasul și acum este, când morții vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu și cei ce vor auzi vor învia. "
Pavel nu invata despre rapire si despre primirea noilor trupuri?