View Single Post
Vechi 28.01.2012, 12:24:19
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Prietenul meu Raul. Cred ca tu nu vrei sa intelegi ceea ce multi vor sa transmita. De ce nu vrei sa intelegi ca nu prin alugarea ereticilor faci voia lui Dmnezeu. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii de acord cu ei. Cred ca am dat dovada de atatea ori ca sunt impotrva ereziilor si pacatului in general. Dar daca omul asta nu a suparat pe nimeni, ba din contra a adus atata plus forumului, cu ce sunt eu mai in masura sa-l judec in ceea ce face. Ai stat sa te gandesti de ce e pe acest forum? Ai stat sa te gandesti ca poate isi cauta drumul? Iar noi ce facem, il alugam? Iti spune tie undeva Biblia de acest lucru?
Nu cred ca are rost sa va contraziceti, de fapt spuneti cam acelasi lucru dar cu alte cuvinte. Desigur ca putem lua exemplu de la cum se comporta si altii, fara a uita ca e gresit ce cred. De exemplu am o amica buna care e mormona, am ramas prieteni de cand am discutat mai demult, inainte sa devin credincios. Scotianul a avut un scurt moment in care a incercat sa impuna conceptiile sale (ecumeniste), mai agresiv: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...t=8836&page=86
Dar dupa aceea si-a revenit.
Reply With Quote