View Single Post
Vechi 13.09.2007, 20:40:48
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alinafat78
dar se pare ca a ost prea tarziu deja nu mai era capabil sa inteleaga iubirea mea. am incercat ca am incercat si daca am vazut ca nu se poate m-am inchis intr-o carapace dezamagita. din ce ii dovedeam mai multa iubire mai mult se indeparta de mine. odata mi-a zis ca el nu e demn de mine si de copil. am ramas cu gura cascata si i-am zis sa nu mai zica asa ca nu e adevarat. atat cat a facut e bine ca avem cu totii minusuri conteaza doar sa ne indreptam, sa evoluam in bine. dar nu a vrut si a fugit de noi. scuze ca am scris asa de mult
Draga Alina,

Multe drame ale adultului vin din traumatisme netratate din copilarie. Poate asta a fost si situatia sotului tau. Oricum, nu trebuie judecata sau acuzata mama lui de lipsa ei de iubire. Din contra, pentru aceasta femeie in suferinta trebuie sa te rogi. Si viata ei a fost un calvar, fiindca nestiind sa se bucure de acel copilas care i-ar fi adus de multe ori surasul pe buze si i-ar fi spus ca o iubeste, ea s-a lipsit de a da si a primi iubire. E marea tragedie a vietii noastre.

Tu poate ai avut o mica greseala in atitudinea ta. Cand dai iubire trebuie sa dai mereu, la infinit. Iar daca aceasta iubire era fundamentata pe o viata pentru mantuire, sotul tau ar fi inteles pretul vietii si rolul lui in familia voastra si in perspectiva mantuirii. Dar acum nu se mai poate face nimic decat in sensul de a-i da viata prin tine. Continua-ti viata privind spre vesnicie, priveste la cum traiau sfintii care au ramas vaduvi la un moment dat si du-ti si tu viata asa. Domnul sa te intareasca...ca usor nu e.

Eu nu cred ca "el a fugit de voi", ci ca a fugit de el insusi, de trecutul lui pe care nu putea sa-l asume si sa-l depaseasca, de faptul ca ar fi vrut sa faca mai mult pentru voi si nu putea. Diavolul a profitat de nefericirea lui de moment ca sa-l duca spre nefericirea vesnica. Dar eu cred in inima mea ca daca tu si fiul tau veti avea o viata de sfintenie, ii veti putea deschide si lui usile in ziua Invierii. Mare e mila lui Dumnezeu.

Sunt cu inima si gandul langa tine,
Elena
Reply With Quote