View Single Post
Vechi 28.01.2012, 15:17:48
ecaterina7 ecaterina7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

eu m-am nascut ortodoxa, singura care m-a invatat cat de cat despre Dumnezeu a fost bunica mea care in fiecare seara se aseza in fata icoanei si spunea cu voce tare Tatal nostru, de la ea am si invatat rugaciunea. cand m-am mai marit am inceput sa merg la biserica desi parintii mei nu ma incurajau ci din contra, eu am vrut sa cunosc mai bine religia in care m-au botezat parintii mei si incet incet incerc sa ma hranescu cu scrierile noastre ortodoxe, nu inteleg de ce multi pleaca de la trunchi la o ramura subtire. parasind dreapta credinta nu poti sa o faci fara sa judeci, nu poti sa urasti pe cineva fara sa-l judeci si ca sa parasesti ortodoxia inseamna ca o urasti, ca ai judecat-o, deci sectarii nu sunt mai buni, toti stim asta, numai ei nu.
ei nu se inchina in fata icoanelor pentru ca nu trebuie sa avem chip cioplit a celor din ceruri si a celor de pe pamant, insa au casa plina cu fotografii cu cei de pe pamant, asta se intampla cand interpretam biblia dupa cum ne convine, vedem precum calul.
Reply With Quote