View Single Post
Vechi 28.01.2012, 16:16:21
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Si mai este ceva. Vii cu exemple ca unul vede numai rau si altul numai binele.
Pai ala care vede si raul (ca nu exista om sa vada numai raul) si este vesnic nemultumit, tocmai ala duce spre mai bine, spre progres.
Daca te multumesti si zici ca totul e numai bine, raiul pe pamant, atunci nu mai facem nimic nene. Stam cu burta in sus, ca ia uite ce bine este, ce ne mai trebuie sa mai facem.Nu? Las' ca merge si asa.
Pai daca vrei sa faci bine in Biserica ta - primul lucru pe care iti recomand sal faci este sa nu-ti ma balacaresti biserica cu preotul si mirenii. Apoi roaga-te...iar daca vrei sa faci un bine pe acolo si este intocmai bine - Dumnezeu iti va ajuta prin rugaciune. E

Citat:
Īn prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Si intrebai si de ce apostolii sau alti sfinti trimisi de Dumnezeu au suferit si au fost prigoniti?
Pai asta este cheia. Ala care vrea sa faca ceva mai bine este cel prigonit, ala care vede nedreptatea si raul, ala este prigonit, fiindca ala deranjeaza cel mai mult.
Eu nu m-am legat de faptul ca tu vrei sa faci un bine. Ci de ceea ce te-a socat. Sau ai uitat? Ti-am dat niste raspunsuri la socurile tale - dar socurile sunt ceea ce BO si Sfintii Partinti ne-au invatat. Nu mai repet inca o data....citeste cu atentie posturile mele.
Reply With Quote