View Single Post
Vechi 28.01.2012, 16:39:48
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
1. Aminteam de alimentatie ca exemplu pentru modul tau special de gandire, diferit de acel al multor altora.
Modul meu de gandire legat de alimenatie este cu totul offtopic. Ca este diferit de al multora de pe aici nu vad iarasi care este problema. Oare nu sunt multi sau nu esti de acord?

Insa ceea ce ti-am expus referitor la cine este de vina si sa nu mai judecam preotii este gandirea unor Sfinti pe care eu ti-am expus-o. Incearca faci putin diferenta.

Citat:
2. Ce sa-ti arat, daca tu stii bine ce ai scris si ti si alt coleg al tau, cum ca eu sunt vinovata de ce mis e intampla si ca trebuie sa accept totul, fie bun fie rau.
Pai hai sa vedem daca poti combate afimatia mea pe care ti-am expus-o si te rog sa ma faci atent unde e gresita:

"Aproape întotdeauna cei care se plâng de alții ar trebui să se plângă de ei înșiși, căci fiecare e artistul vieții sale și viața pleacă dinlăuntrul nostru, adică din sentimentele, din voința și din cunoștiința noastră."

Citat:
Nu cred ca ceea ce spuneti voi este modul ortodox de gandire. Da, voi imi sugerati poate sa intorc si obrazul celalalt.
"Prin cruce, prin suferința unei răstigniri în viață, se intră în împărăția lui Dumnezeu. Și se intră cu atât mai sigur, cu cât răbdăm o răstignire nedreaptă."

Citat:
Si nu e vorba ca nu-mi place ce-mi scrieti, ci ca nu este cazul sa-mi dati acum astfel de sfaturi. Nu de "bata" am nevoie, ci de sfat adevarat, de viata.
Am inteles de altfel: parerea voastra este sa ma fac ca ploua si totul este bine si frumos.
Te contrazici. Spui ca "si nu e vorba ca nu-mi place ce-mi scrieti" dar acum 2 minute erai socata de parerile noastre.
Reply With Quote