View Single Post
Vechi 28.01.2012, 17:03:16
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Modul meu de gandire legat de alimenatie este cu totul offtopic. Ca este diferit de al multora de pe aici nu vad iarasi care este problema. Oare nu sunt multi sau nu esti de acord?

Insa ceea ce ti-am expus referitor la cine este de vina si sa nu mai judecam preotii este gandirea unor Sfinti pe care eu ti-am expus-o. Incearca faci putin diferenta.

Si daca totusi preotii gresesc? Caci sunt tot oameni? Si pentru ei sunt valabile aceleasi reguli si scripturi. Nici ei nu au voie sa faca rau, sa refuze sa-si faca datoria de preot, sa nu fie smeriti, sa faca pacate, sa sminteasca lumea si etc.

Pai hai sa vedem daca poti combate afimatia mea pe care ti-am expus-o si te rog sa ma faci atent unde e gresita:

"Aproape întotdeauna cei care se plâng de alții ar trebui să se plângă de ei înșiși, căci fiecare e artistul vieții sale și viața pleacă dinlăuntrul nostru, adică din sentimentele, din voința și din cunoștiința noastră."

Ma plang destul si de mine. Nu asta este insa subiectul firului meu. Si nu este adevarat ca suntem artistii propriei noastre vieti. Sunt ataia altii care ne-o influenteaza in bine sau in rau. Asta este problema.
Si intrebarea se referea pana la urma tot la mine. Nu am cerut sfat cum sa pedepsesc preotul, desi poate ca asta ar trebui, ci cum sa procedez eu, ce cale sa apuc.

"Prin cruce, prin suferința unei răstigniri în viață, se intră în împărăția lui Dumnezeu. Și se intră cu atât mai sigur, cu cât răbdăm o răstignire nedreaptă."

Te contrazici. Spui ca "si nu e vorba ca nu-mi place ce-mi scrieti" dar acum 2 minute erai socata de parerile noastre.
Nu ma contrazic. Sunt socata de ceea ce scrieti, pentru faptul ca ma invinuiti pe mine si prin asta in mod indirect ii aparati pe ceilalti, cand nici cu cunoasteti de fapt situatia. Ma invinuiti automat pe mine. Totusi este parerea voastra. O respect ca atare si o ignora, caci nu-mi este utila. Nu-mi da o solutie practica in problema mea.
Pana si Zaharia care ii despic pe toti in 16, de data asta mi-a dat un sfat uimitor de drept si intelept: sa gasesc oameni potriviti mie cu care sa pot discuta (si) privat, sa ma sfatuiasca.