Citat:
În prealabil postat de Raoul
Frate drag,te inteleg perfect. Si eu eram oarecum asa. Bine,nu chiar ca tine,in sensul ca aveam pretene,erau fete care vroiau sa stea cu mine etc. dar de cele care imi placea mie... pateam exact ca tine! Mergea totul bine pana la momentul cand trebuia sa fie ceva serios. De ce? Nu stiu,nici pana astazi nu am reusit sa inteleg. Insa in mod categoric nu cred ca la mijloc sa fi fost un "blestem" sau ceva de genul. Acum anii au mai trecut,experienta de viata si-a marit orizontul,si am concluzionat ca probabil nu a voit Dumnezeu. Trebuie rabdare,caci Dumnezeu ne-o incearca,si la timpul potrivit ne da si ce avem nevoie.
Si iti mai dau un sfat prietenesc: cauta o fata crestina! Stiu,e mai greu,dar asta e "salvarea",caci altfel te vei pierde. Cel putin eu asta caut si ma rog la Dumnezeu sa-mi daruiasca. Fie totusi voia Lui.
Doamne-ajuta!
|
Multumesc Raoul, iti multumesc ca ma intelegi.. o sa incerc eu sa trec si peste asta... imi este atat de greu...

dar ... poate ca o sa reusesc si de data asta.. cert este faptul acesta ... realizez ca incet incet... raman fara putere..