Citat:
În prealabil postat de ecaterina7
atunci care este raspunsul corect? si pe ucenic l-am intrebat si nu mi-a raspuns, inteleg ca nici voi nu stiti ce cautati aici....
|
De exemplu, eu postez acum ca sa va raspud dvs la intrebare. Nu am mai scris de mult pe forum, dar intrand pe aici am vazut ca se discuta despre "Atitudinea ortodoxa fata de oamenii din alte culte" si mi s-a parut interesant. Citind ca sa aflu aceasta atitudine am gasit intrebarea dvs. Deci, azi am intrat pe forum ca sa aflu atitudinea ortodocsilor fata de noi. Si inca urmaresc sa vad care e concluzia.
Multi intram aici ca sa raspundem intrebarilor sau provocarilor care ni se fac. Daca suntem vorbiti pe la spate, nu aflam, dar cand suntem vorbiti pe un forum public, avem si dreptul sa raspundem. Desigur, e un defect al omului faptul ca nu rabda batjocura in tacere.
Altii insa intra pe forum doar pentru placerea de a discuta sau din simpatie pentru ortodocsi si ortodoxie sau, pur si simplu pentru ca sunt oameni capabili sa relationeze. Probabil unii intra sa faca prozelitism sau sa se contrazica; ramane ca dvs sa deosebiti care si cum.
Acum am si eu o intrebare, daca nu va suparati: De ce se mira ortodocsii cand vorbesti cu ei? Ar fi mult mai normal sa ii ocolesti?