View Single Post
Vechi 29.01.2012, 00:45:06
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ecaterina7 Vezi mesajul
nu mi s-a raspuns la intrebare, de ce va e rusine cu credinta voastra?
Intrebarea dvs a fost aceasta:
Citat:
fiind un site ortodox voi de ce postati? vreti sa adunati convingeri ca e bine ca nu sunteti ortodocsi, vreti sa ii faceti pe altii sa renunte la ortodoxie sau nu sunteti convinsi ca alegerea facuta de voi (de a depasi dreapta credinta) este una corecta? te rog ca intrebarea sa o iei ca atare, este o simpla curiozitate. multumesc anticipat pentru raspuns.
La aceasta intrebare am raspuns mai sus. Daca acum vreti sa aflati altceva, nu trebuie decat sa intrebati ce religie suntem. Nu ne e rusine, am spus-o de multe ori pe forum, numai ca nu ati auzit dvs.

Citat:
pe mine ma mira ca intrati pentru ca voi, cei care ati parasit dreapta credinta va credeti mai buni in adancul sufletului, cum am spus, cunosc cateva persoane ca si voi si stiu ce este in mintea lor,
Eh, acum... Nu ma cunoasteti, nu ati ghicit macar ce religie sunt, dar stiti deja ce e in mintea mea. Haideti, va rog, sa pastram onestitatea in discutie.

Citat:
degeaba va suparati, este o reactie normala, daca nu am avea reactia asta ar insemna ca suntem de acord cu voi.
Ne suparam?? Daca ne suparam nu mai pierdeam timpul cu raspunsul la intrebari in miez de noapte. Mai ales ca intrebati una, vi se raspunde si apoi spuneti ca de fapt ati intrebat alta.

Cat despre fragmentul cu porcii...il cunoastem de mult. Pentru binele dvs insa, cand mergeti la Sf Liturghie lasati ura la usa. Ati pus o intrebare, vi s-a raspuns sincer si cu respect; drept rasplata faceti oamenii caini si porci, va faceti o Sf Cruce si va pregatiti de Sf Liturghie. Nu as vrea sa fiu cu dvs in biserica. In plus, nu aveti nici o dovada ca suntem mai porci sau mai caini ca dvs. Citatul din pr Cleopa pe care il fluturati cand nu indrazniti sa-i injurati pe oameni in fata este ocolit de orice ortodox serios si este nereprezentant pentru ortodoxie, pe care cred ca o cunosc mai bine deca dvs tocmai pentru ca am intrat pe forumuri sa cunosc, nu sa fac oamenii porci.
Deja imi pare rau ca v-am raspuns.

Ma rog, fie... Imi ramane insa aceasta curiozitate in eventualitatea in care se gaseste cineva suficient de sincer ca sa raspunda:
Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
De ce se mira ortodocsii cand vorbesti cu ei? Ar fi mult mai normal sa ii ocolesti?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 29.01.2012 at 00:56:15.
Reply With Quote