eu am dat un citat din care in mod normal trebuia sa se inteleaga esenta. eu nu am facut porc pe nimeni, v-ati bagat in seama dupa ce deja adresasem o intrebare de 2 ori, puteti sa cititi din urma. l-am intrenat pe ucenic ce religie este si vazand ca nu-mi raspunde am continuat cu intrebare la care dvs ati raspuns desi nu va era adresata personal.
nu stiu de ce trebuie sa ma justific pentru ce am spus, oricum de acord cu voi nu sunt, sunteti foarte inversunati sa stati departe de Biserica si nimic nu va opreste sa o faceti, de aceea avem liberul arbistru.
eu nu urasc pe nimeni, ce drept am eu sa fac asta? La sfanta Liturghie merg sa ma rog pentru toata lumea, pentru familie, prieteni, dusmani si pentru rataciti, pentru mine. sunt impotriva pacatului nu si a pacatosului.
daca citeati mai atenta ati fi vazut ca nu ne sfatuieste nimeni sa nu dam ajutor, sa nu iubim, dar cand este vorba de credinta noastra ortodoxa trebuie sa fim fermi. evident ati extras din context doar ce v-a avantajat si ca de obicei rastalmaciti vorbele.
O noapte linistita va doresc! Doamne-ajuta!
|