Subiect: Ibrahim Pașa
View Single Post
Vechi 29.01.2012, 04:19:15
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Astfel de exagerari ii fac pe unii sa se indoiasca de minune. Ptr a fi mai plauzibila ne place sa ii mai adaugam ceva de la noi. Am vazut multe filmulete prin care se face "dovata" faptului ca Lumina nu arde. Si nici unul nu isi tine mai mult de 3 secunde, nu minute, corpul in contact cu Focul. Exact aceeasi perioada ca a unui foc obisnuit. Faceti experimentul si veti vedea ca puteti sa treceti mana in viteza prin foc.
Poate nu ar fi trebuit sa spun exact 3 minute (nu mai stiu de unde am retinut asa), insa am citit pe mai multe siteuri ortodoxe,inclusiv crestin ortodox, faptul ca la inceput Lumina Sfanta nu arde ptr cateva minute, iar apoi arde ca un foc normal. Iar altii credinciosi care au fost acolo au spus acelasi lucru. Ori eu nu pot nega, mai ales ptr ca nu am fost de Paste la Ierusalim niciodata, ca sa testez pe pielea mea. Si sa nu comparam un foc normal,pamantesc cu Lumina Sfanta.

Minunea de pe Muntele Tabor (Tara Sfanta), de praznicul Schimbării la Față după calendarul neîndreptat, iarasi este f. interesanta si considerata una din cele 3 mari minuni ale ortodoxiei, alaturi de Lumina Sfanta si întoarcerea apelor Iordanului spre izvor.

Doamne-ajuta!
Reply With Quote