View Single Post
Vechi 13.09.2007, 21:58:28
alinafat78 alinafat78 is offline
Member

Data înregistrării: 10.09.2007
Implicit

de asta nu imi va parea rau niciodata - de iubirea care i-am daruit-o cu toate ca poate cum zici tu nu merita. si de copilasul nostru care se bucura de lumina zilei si e fan-ul parintelui meu duhovnic :)parinte care m-a ajutat si m-a sprijinit enorm si care e topit dupa Victor.
chiar inainte de a se intampla cu el i-am facut pomana mamei lui de ziua ei de nastere in ianuarie. cand i-am zis ca vreau sa fac n-a zis nimic am fost la cumparaturi am facut coliva si cand sa scriu pomelicul am trecut-o pe bunica mea si am vrut s0o scriu sipe ea. la un mom dat l-am vazut ca se intuneca la fata si zice. n-o trece pe ea!!!! zis adica cum dar pt cine m-am zbatut eu??? i-am zis sa numai zica asa de mama lui si sa lase trecutul ca nu pot sa ii dau timpul inapoi sa ii readuc copilaria. dar putemnoi sa facem muuulte pt baiat si prin el vom si si noi fericiti. pt ca nici eu nu am avut o copilarie de vis cu tata alcoolic si scandalagiu. dar cine e vinovat de asta ? parintii nu ni-i alegem. si dupa ce a murit el in iulie i-am facut pomana de 7 ani. atata mai pot face pt ei - au fost niste nefericiti ca nu au stiut sa se bucure de acest dar mare pe care ni-l face Dumnezeu - viata -asa grea cum e.
Reply With Quote