Citat:
În prealabil postat de Raoul
Frate Theodor,stai linistit,in niciun caz nu judec Biserica Catolica din pricina acelei nefericite intamplari,dar pur si simplu am ramas cu un gust amar. Se vedea ca e o sticla uzata,folosita,cu apa simpla in ea. Si daca eram chiar atat sarac incat sa nu-mi permit o sticla de apa si m-am carat cu ea de acasa (luand in considerare ca era pt. baut),de ce mi-au mai aruncat-o si pe aia? Adica m-ar fi lasat sa mor de sete? In fine,ii dau bace,a trecut. Dar asa ma tulbur cand imi amintesc...
|
Daca era o sticla uzata, cu atat mai mult aveau motive sa nu te lase sa treci cu ea. Eu, de exemplu, aveam o sticla de Cola sigilata, nedesfacuta, si m'au lasat cu ea, pe Luton. Dar e mai greu, mai ales cand sunt sticlele desfacute, pentru ca nu se stie niciodata ce poate fi. Ciudat e ca m'au lasat cu sticla de suc, dar pierce'urile mi le'au scos. Pana si pantofii mi i'au dat jos, ca aveau tinte pe ei si suna magaoaia aia de metal. Si cureaua.
In fine, de pe Otopeni nu am zburat, doar de pe aeroportul din Cluj, in Romania. Dar presupun ca acest control e mai stric in tarile mai dezvoltate, unde si riscul de terorism e mai ridicat.