Citat:
În prealabil postat de Raoul
Banuiesc ca incaltamintea si pierceurile nu ti le-au aruncat,nu? E normal sa le indepartezi cand treci prin acea poarta,si eu am dat cureaua jos. In fine,eu nu de asta ziceam... Pe mine m-au perchezitionat in bagaje ca sa zic asa. Au vazut lichid si nu au stat la discutii,m-au pus sa asez rucsacul pe masa si au cotrobait prin el. Mi-au aruncat sticla de agheasma (lol,ce ar putea sa fi fost nu stiu,tu nu recunosti apa ca lichid?) si doza de Red Bull. Asta era tot sigilata,si nu m-au lasat. Trebuia doar sa cumpar din aeroport,nici nu ma gandesc ce pret avea acolo...
|
Eh, nu le'au aruncat, dar m'au dezbracat si pe mine de multe.
Sunt multe lichide incolore si inodore care nu sunt apa. Ma rog, nu ma pricep eu foarte multe, tata e in domeniu si mi'a explicat intr'o zi ceva chestii chimice, dar nu retin exact si nu vreau sa vorbesc prostii.
Mi'au scos si mie din bagajul de mana trusa de manichiura. Ma rog, asta inteleg, ca nah. Alta data mi le'am pus in bagajul de cala si nu au avut nimic. Nu stiu exact cum sunt formulate aceste reguli de securitate, dar difera destul de mult. In Londra mi'au scos si pixurile din geanta [eu port mereu cel putin un pix si o carte]. In Paris nu i'a deranjat. Cate capuri, atatea pareri, vorba aia.