Subiect: Sotul ideal
View Single Post
Vechi 30.01.2012, 10:45:08
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Thumbs up

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Buiac, buiecit... Nu mai știe ce să facă de atâta bine. Probleme materiale, financiare nu există, dar există o problemă. Soțul (după vreo 12 ore de muncă zilnic) nu i-arată atenția cuvenită prințesei care stă pe acasă în oglindă sau la șuetă cu prietenele sau pe .... forumuri. Nu-i poate intra în grație stimabilei care "ce s-a întâmplat, dragă, cu noi, nu mă mai iubești, ai pe alta" sau lăcrimând, sfîșiată de durere, "iubirea moare, nu ține decât 3-4 ani" etc., omul, vai de capul lui, sătul de lucru și dorința de a asigura familiei ce se cuvine este un criminal, un neatent, o distruge psihic, nu-i acordă atenție, drame, sinucideri, bârfe, cleveteli și șușanale etc. și apoi, consiliere maritală, psihologi, preoți care nu-și permit să le spună, măi, diavolițelor vedeți-vă de casă și nu umblați după cai verzi pe pereți, viața asta este doar o anticameră a celei viitoare, și răsplata păcatului a fost munca (din sudoare....etc.), munciți, munciți surorilor nnu veți mai avea mofturi iubiristice.

Și mai ales, nu mai veți emite sentințe teologico-filosofice gen "iubirea nu este veșnică". NU știu cum se împacă asta cu creștinismul.
imi place acest mesaj. aveti dreptate si imi place cum puneti problema. de cele mai multe ori femeile sunt de vina si nu acorda respectul cuvenit sotului care saracul de el munceste zi lumina si nu aude niciun cuvant de multumire !
Reply With Quote