Citat:
În prealabil postat de mirela.t
Raoul, AK90 et.co... inainte sa va plangeti jalnic de aplicarea unor standarde de securitate in vigoare de ani de zile, mai cititi regulamentele liniilor de zbor, macar inainte sa plecati la aeroport.
|
Pai si nu sunt aceleasi standarde peste tot?

Cum se face ca la diferenta de doar cateva ore,cu aceleasi haine pe mine,exact aceleasi obiecte etc. pe un alt aeroport paream a nu fi in regula,suna alarma aia in prostie?? Si ma tot punea ba sa mai trec o data,ba inca o data cu mainile pe sus,ba se le arat nu stiu ce etc. etc. Pai sunt prostu' lor?? Oi fi eu roman si ei occidentali,da cand am inceput sa le zic vreo doua si sa schimb tonul n-au mai comentat nimic. Sunt satul de ei si de sistemele lor imbecile. Carui regulament se supune Sfanta Agheasma?? In fine,nu comentez. Plus ca daca sunt terorist si vreau sa intru cu arme in avion,crezi ca as face-o pe sub nasu lor? :))) E clar ca le-as avea in bagaje invelite in staniol sau ceva de genu,sau cel mai probabil as avea oameni infiltrati inainte de a realiza un atentat,nu? Desi oricine stie ca teroristi nu exista si totul e manipulare in masa pentru a putea spori controlul asupra populatiei.
Te-a schimbat si pe tine democratia. Ciudat,duhovnicul meu nu da binecuvantare celor care vor sa plece in State...