View Single Post
Vechi 30.01.2012, 16:01:24
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Nu Anna,imi place sa GANDESC! Si cand stiu 100% ca nu e absolut nicio diferenta daca port centura aia sau nu,sau daca opresc telefonul sau nu,atunci ce rost are sa ma complic? Prefer sa fiu rational,nu sa ma supun efectului de turma,toti din avion (nu era niciun roman) puneau centurile parca de "frica",erau speriati,nu stiu cum sa zic. De parca le-ar fi folosit la ceva. Eventual daca ai probleme de echilibru,dar in rest NU au nicio valoare.

Cum e si la conducatorii auto,legea centurii de siguranta e cea mai imbecila lege posibila! Auzi,sa primesti amenda daca n-o porti. Poftim??
Centura din avion te protejeaza de accidente minore cum ar fi datul ca capatana de scaunul pasagerului din fata ta doar nu credeai ca te salveaza in cazul catastrofelor. La fel si la masina centura iti tine stabil corpul in cazul unui impact mai usor nu cand impactul e major. Mie personal centura mi-a salvat viata....in momentul accidentului s-a deschis airbagul si daca nu aveam centura airbagul mi-ar fi rupt gatul in momentul deschiderii acestuia.
Reply With Quote