Citat:
În prealabil postat de florinna01
M-a intrebat daca sunt credincioasa,cate evanghelii sunt,in ce zi a fost creat pamantul,animalele ,multe nu-mi mai amintesc exact,daca le revad acum par banale,oricum ne-a trimis sa mai citim ,sa ne mai pregatim,prietena mea s-a suparat eu nu ,chiar mi-am dat seama ca uitasem anumite lucruri...mi-a facut o impresie buna,parea f destept insa parca era un zid intre noi si el,adica niste femei ii puneau niste intrebari si el ne-a asezat la locul nostru,nu parea sa-i faca placere asta,poate era bolnav nu stiu.As vrea sa mai vb cu el,insa nu stiu cum il cheama.
Da cu parinte,e cel mai indreptatit sa zicem.
|
nu cred ca a avut o atitudine potrivita cu statusul sau !
din pacate si in domeniul monahilor, se verifica dictonul : "Multi chemati,putini alesi ! "
sa nu credem ca orce nenorocit care nu care ce manca in viata reala si se refugiza de foame in manastire, poate fi un sfant imbracat in negru ,de la care sa primim sfaturi de viata !
eu am umblat in manastiri si cunosc fenomenul...crede-ma...as indrazni sa zic, ca doar jumate din monahii unei manastiri sunt acoo din vocatie, rstul...sunt din ne-vocatie, adica si-au ratat cariera, mai bine sa-r reintoarece in viata civila !
insa jumatatea buna, merita respect infinit !!!