View Single Post
Vechi 30.01.2012, 20:16:12
ecaterina7 ecaterina7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
"ecaterina7", citez din Biblie pentru ca asa ma invata Sf.Ap.Pavel. Sa iti spun de unde?

Sf.Scriptura pentru mine este etalon, indrumar de viata - in care ma pot increde intr-ucat este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune.

Eu asa cred, asa fac. Cu ce te supara ca citez? Esti in dezavantaj? Nu vreau sa te simti asa. Doar vreau sa intaresc vorba mea cu Cuvantul inspirat ca sa fie bine primit.
in dezavantaj? e foarte usor de dat copy-paste, nu despre asta e vorba ci despre faptul ca biblia trebuie traita.

la intrebari nu mi-ati raspuns, cred ca tot din mandrie, plus ca nu e nici politicos ca o doamna sa va intrebe ceva si sa va faceti ca nu ati vazut sau vedeti doar ce va avantajeaza.

nu aveti ce sa ma invatati, nu de la dvs vreau eu invatatura si nici de la citatele scrise de dvs pentru ca nu stiu daca sunt din Biblia tradusa sub indrumarea sfintilor parinti sau de o editura oarecare dupa capul ei si nu stau sa verific. eu merg la Biserica Ortodoxa, citesc Biblia Ortodoxa si invat ce trebuie, nici macar nu va citesc citatele, se citesc foarte greu, sunt prea multe ghilimele, stelute, liniute. imi place ca intrand pe forum sa vad cum curg discutiile crestinilor, nu citatele si asta pentru ca Biblia o citesc in camera mea, in liniste.

si obeserv ca tot incercati sa ne convingeti ca nu suntem buni crestini, nu cumva ne JUDECATI cam aspru, nu cumva faceti tocmai ce ne acuzati pe noi ca facem?
Reply With Quote