View Single Post
Vechi 30.01.2012, 20:57:39
ecaterina7 ecaterina7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
am gasit, raspund acum:

Nascut in familie de ortodocsi in 1971. Ateu pana in 1990 cand am vazut ptr. prima oara filmul Iisus din Nazaret. Atunci ceva s-a intamplat in inima mea.

Am avut parte si de viata de familie dar si de biserica unde am fost o perioada practicant.

Intr-o noapte in camera mea am avut o viziune, o teofanie, in persoana insusi a Mantuitorului. Nu reproduc aici trairile si bucuriile ce le-am avut.

Apoi, acum doi ani - exact in vara-toamna lui 2009- am deschis pentru prima oara Biblia, ortodoxa chiar. De atunci totul in mine a luat o alta turnura si Domnul Iisus Hristos a raspuns cautarilor mele.

M-am botezat conform crezului meu in biserica penticostala.
pana pe la 20 de ani majoritatea suntem mai necredinciosi ca sa zic asa, avem alte prioritati :) nu vorbesc de curvie, Doamne fereste! nici eu nu eram foarte bisericoasa, dar niciodata nu am cautat sa-mi schimb credinta.
am avut si eu un vis mai demult, pe la vreo 20 de ani si in vis imi aparea pe cer Dumnezeu (asa era in mintea mea), un om batran si cu barba, iar noi pe pamant plangeam si ne parea rau de pacatele noastre, iar eu strigam la tata si la un unchi (care era mort la momentul visului) si le spuneam ca e sfarsitul lumii. atunci ca si acum am considerat ca e momentul sa ma caiesc de pacate, dar nu sa-mi schimb credinta.
stiu ca baptistii mai au viziuni, de ce ai simtit ca e nevoie sa iti schimbi credinta, de ce nu ai mers sa vorbesti cu un preot sub taina sfintei spovedanii? ce te-a facut sa crezi ca trebuie sa iti schimbi credinta, cum te-ai gandit ca nu e bine sa fii ortodox?

asta pe de o parte, pe de alta parte stii foarte bine ca mai bine nu credem in vise daca nu stim sa facem distinctia care sunt de la Dumnezeu si care de la necuratu. eu refuz sa cred ca Dumnezeu ne indeamna sa ne parasim credinta.

de ce crezi ca s-ar arata Iisus Hristos unuia ca tine? (ca mine, ca oricare dintre noi) eu cred ca asta este mandrie si ca visul nu a fost de la Dumnezeu ci de la vrajmas. mai bine sa crezi ca nu te vei mantui decat sa crezi ca esti 'special' si sa te mandresti.
Reply With Quote