Subiect: Sotul ideal
View Single Post
Vechi 30.01.2012, 22:39:45
Vladimir-Adrian Vladimir-Adrian is offline
Banned

Data înregistrării: 22.02.2010
Implicit părere

Citat:
În prealabil postat de Mirean Vezi mesajul
Poate ar trebui sa adaugi si iubirea pe lista! Altfel sotul tau nu difera cu mult de un robot de bucatarie/aspirator/dacaca (dupa caz)!
Ești tare, bravo, m-ai făcut să râd și cred că nu numai pe mine...
Eu cred așa:
1. Când te gândești la bărbatul ideal, faci din start o greșeală, nu trebuie gândit așa. trebuie să-ți dorești doar un bărbat cu care să te înțelegi. Dacă te tot gândești la bărbatul ideal și începi chiar să-l construiești că trebuie să fie așa, așa, etc devii automat năzuroasă cu toți bărbații pe care îi întâlnești, ăla n-are aia, ăla ailaltă și rămâi singură. Iar în multe cazuri nici nu mai cauți...e o capcană a sufletului, e capcana ,,nasului pe sus"
2. Nu zic că trebuie să fii fără discernământ. Dar eu sunt convins că trebuie s-o iei invers, adică există unele lucruri de care o femeie trebuie în general să se ferească și acestea sunt în general chestii știute: să nu fie curvar, bețiv, violent, să nu arunce banii pe jocuri de noroc sau alte prostii. În afară de aceste chestii generale, nu cred că trebuie să-ți pui vreo condiționare
3. Oricum există unele filtre naturale cum ar fi dacă te simți bine cu el în general, indiferent de ce faci, iar acest filtru e serios, elimină multe persoane
4. Există unii bărbați la care prin natura lucrurilor fetele obișnuite nu au acces în enorma majoritate a cazurilor și cred că n-ar mai trebui să tânjească după ei: a)este vorba de bărbații bogați (vorbesc în cazul fetelor cu venit normal), ei se mișcă în altă lume iar fetele care aspiră și chiar au tangențe cu ei au anumite caracteristici pe care fetele obișnuite nu le au (carierism, o anumită supunere, o anumită perseverență, o anumită înfățișare plăcută, să fie ușor parașutiste )) dar toate aceste caracteristici la un loc) b) a doua categorie este cea a bărbaților dintr-o categorie socio-profesională îndepărtată. Oricât ar vrea îi va fi greu chiar unei profesoare obișnuite sau unei doamne doctor ( și mai sunt și alte categorii) să se căsătorească cu un bărbat care să zicem este necalificat și are unele munci mai grele.c) a treia categorie este cea a bărbaților ,,buni" care sunt luați imediat de fetele ,,bune" (dar nu neapărat în sens sexual)
5. După mine bătaia peștelui ar trebui să fie pe cei care au rămas care reprezintă cam 60-70% din total, deci sunt grămadă. După mine dacă ești cu nasul pe sus, elimini cam 60% din ei.
6. Mai există un aspect. Cu timpul dacă nu-ți găsești pe cineva devii tu însuți mai puțin atrăgătoare în sensul că devii mai sălbatică, mai ,,acritură" cum se zice, mai puțin maleabilă. Și aici e un mare pericol.
7. Am observat și un alt aspect. Foarte multe femei încep să-și ia pisici, câini, etc în speranța că vor suplini astfel un gol afectiv. Aici e iarăși o capcană căci uneori acestea animale pot deveni efectiv o piedică în calea unei viitoare relații căci nu toți bărbații sunt dispuși să trăiască cu diverse lighioane în casă (de exemplu pisici) sau să se conformeze programului de scos câinii la plimbare.
8. Mai există și alt pericol: acela de a nu mai căuta (lenea, inerția) și de a te văicări. La limită persoana începe să vorbească împotriva ,,bărbaților", simpatizează cu unele idei feministe. Lenea (inerția) îi elimină și pe cei 10% din bărbații rămași (căci 60% au fost eliminați având nasul pe sus)

Last edited by Vladimir-Adrian; 30.01.2012 at 22:51:05.
Reply With Quote