Frate draga spui ca te-ai impartasit cu Sfintele Taine.Ma intreb cum daca afirmi ca esti de alta confesiune?Bine este doar problema ta ca ai ales alta strada decit cea ortodoxa,dar un singur lucru vreau sa iti marturisesc .Din fericire si eu am avut parte de viziuni cu bunul nostru Mantuitor,dar asta nu m-a facut sa imi schimb credinta ba din contra m-a intarit sa merg pe aceeasi cale.Nu este nevoie sa imi raspunzi ,nu esti singurul care ai ales sa te botezi in alta confesiune,nu vreau sa fac polemica cu nici un alt frate ,dar atit cer daca acest forum este declarat crestin ortodox ,de ce nu il lasi in pace?Sunt convinsa ca sunt si forum-uri de alte confesiuni mergi acolo si exprima-ti parerile si lasa -ne in pace pe noi.Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru ,eu nu va inteleg pe voi care ati ales alta cale ,de ce incercati sa ne convingeti ca aveti dreptate?Eu din punctul meu de vedere nici nu imi fac probleme sa intru pe un astfel de site si sa mau mare si tare ca uite ce bine este la noi ortodocsii.Cu toate ca incercati sa aratati ca sunteti buni si intelegatori,sunteti foarte agresivi ,va ascundeti adevarata fata.Pentru mine sunteti frustrati ,lasti pe oameni sa decida singur e religie vor sa inbrtaiseze.Eu nu am vazut pina acum ortodocsii umblind pe strada din poarta in poarta sa imprastie pliante cu versete din Biblie ,vezi reviste de gen si mai rau sa sunam pe la usile oamenilor sa ii obligam sa se lase de credinta lor.In shimb voi o faceti.Discutia este mult mai ampla ,ma opresc aici si iti cer sa nu mai spui ca faptul ca ai avut acel vis te-a facut sa iti schimbi religia .Ma repet si eu am avut astfel de vise ,eu nu m-am schimbat .Asa ca e doar o confizie,Dumnezeu nu obliga pe nimeni sa il urmeze.Iti doresc tot binele din lume si bunul Dumnezeu sa te lumineze.Iarta-ma frate.
|