View Single Post
Vechi 31.01.2012, 09:24:59
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Nu ecumenismul este problema ci lispa dragostei din oameni -acel sentemnt de fratietate si gingasie plina de respect care trebuia sa depaseasca orice diferenta si orice dogma indiferent de religie
Dumnezeu la judecata nu o sa intebe citi am judecat si hulit dintre cei care nu li sa dat credinta in Fecioara (ea este Dumnezeu? poate ca este dar ce vina au ei ca nu stiu?)
Mai sa fie..Cat cinism...
Adica Dumnezeu iti cere sa iti iubeste si sa iti respecti fratele, semenul dar nu o te intrebe de ce nu ai iubit-o si ai respectat-o pe Preacurata Nascatoare de Dumnezeu?
Adica pe fratele tau ai datoria sa-l iubesti si cinstesti iar pe Maica Dumnezeului tau ai dreptul sa o necinstesti, sa o ponegresti ca nu-i nimii, ti se iarta.oricum nu o sa te intrebe Domnul de rautatile facute la adresa Maicii sale...EL intreaba doar ce vrei tu.Asa va place sa va amagiti, nu?
Cu ce tupeu te poti prezenta in fata scaunului de judecata, cu Imparateasa de fata, imparateasa pe care ereticul a necinstit-o?
E o chestiune de bun simt, daca nu poti vb frumos de un om sa taci. Orice om isi iubeste mama, si si-o cinsteste.Pe orice om il ranesti vorbind necuvincios de mama lui. Cred ca asta ar trebuis a fie sentimentul care sa va insoteasca: sentimentul ca L-ati ranit pe Acela, necinstind-o pe Maica Lui.

Last edited by lore86; 31.01.2012 at 09:28:05.