View Single Post
Vechi 31.01.2012, 12:14:51
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Domnitorii tarii noastre? totusi apostolii lui Isus sunt modelele demne de urmat si nu niste personaje istorice despre care nu stim mare lucru, e foarte posibil ca majoritatea sa fi trait in pacat (preacurvie, betie). Faptul ca au aparat tara, nu inseamna nimic. Si-au aparat propriile interese latifundiare.
Dumneavoastra faceti niste presupuneri si nu discutati in duh crestinesc.
Cred ca sunteti de alta nationalitate ,dupa cum puneti problema imi pareti iudeu ,ca sa folosesc un cuvant arhaic.Sau ma insel.
Ca romanca nu pot sa stau indiferenta si nerecunoscatoare fata de inaintasii mei carora le datorez cinstea de a ramane ortodoxa in acest spatiu in care m-am nascut.Nu merit eu a fi urmasa lor ,pacatele mele fiind mult mai mari decat a celor care au trait cu sute de ani in urma.
La ortodocsi ,spovedania si impartasania sunt taine care ne curata de pacate ,deci acesti inaintasi ,chiar daca au avut pacate ,fiind profund religiosi ,s-au spovedit si Dumnezeu in marea sa mila i-a iertat.
Domnitorii romani au sustinut monahismul ,si nu numai pe cel romanesc, la sf.Munte ,secole de-a randul au ajutat la inaltarea si dotarea manastirilor de acolo.
Dumneavoastra ati dona zeci de hectare de teren unei manastiri ,in conditiile actuale ?
De aceea spuneam ca pacatul e mult mai mare acum si credinta mai slaba,suntem prea legati de cele lumesti.
Reply With Quote