Citat:
În prealabil postat de DragosP
Un exemplu de exagerare este minimizarea pericolului reprezentat de haitele de câini sălbăticiți aflate în libertate pe străzile patriei pe care ați abandonat-o.
|
Dragos draga, aceasta discutie are deja loc pe un thread plin de mizerii. Ar fi bine sa nu se transfere tot gunoiul aici.
Am frunzarit acest thread si unele mesaje mi s'au parut deopotriva comice si tragice. Cum Doamne iarta'ma sa nu'ti gasesti barbat pentru ca ai caine sau pisica? Pai daca prezenta unui animal conditioneaza iubirea care mi'o poarta barbatul, mai bine ma lipsesc. Imediat ma voi trezi ca imi spune vreunul "nu te iubesc pentru ca porti prea mult negru/ai parul prea cret/bucataria ta e prea mica/covorul tau prea roz". Ei da, ma imbrac mult in negru, am parul cret si neimblanzit, o bucatarie mica si un covor roz. Ba pe deasupra mai am si 3 pisici (dintre care doua negre, probabil fii de draci) si o duzina de caini. Deci o sa raman fata batrana, ziceti? :)) Eu auzisem ca as putea fi "iubibila", dar persoana respectiva nu a fost la mine in bucatarie si nici nu stie de cate animale am. Probabil isi va schimba parerea, mai bine nu'i spun nimic. :))
Yasmina si Profetul de carton m'au facut sa rad, cu pisicile lor la tava cu mujdei. Yasmina, esti vegetariana? [Te intreb fara vreo legatura cu consumul de pisici]