Subiect: PATRIARHUL
View Single Post
Vechi 14.09.2007, 12:13:21
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
"Intr-un oras oarecare traia un episcop care, prin lucrarea lui Satana, a cazut in preacurvie. Dupa cateva zile urma sa fie savarsita Liturghia in Biserica si, fara ca cineva sa cunoasca pacatul episcopului, el s-a marturisit inaintea oamenilor, zicand:
- Am savarsit pacatul preacurviei.
Dupa ce a rostit aceste cuvinte, el si-a scos omoforul si l-a pus pe sfanta masa.
- Nu pot continua astfel, a zis episcopul.
In urma acestei scene de sincera marturisire, oamenii au fost cuprinsi de emotie si au strigat cu glas tare lamentandu-se:
- Acest pacat sa fie asupra noastra, ramai insa in episcopat.
- Daca doriti sa raman cu voi, a raspuns episcopul, faceti ceea ce va zic. El a poruncit ca usile bisericii sa fie de indata inchise, s-a asezat cu fata in jos de o parte a usii si le-a zis oamenilor:
- Cel ce nu calca pe mine atunci cand iese din biserica nu este de partea lui Dumnezeu.
Toti oamenii au facut ceea ce le spusese episcopul, adica l-au calcat in picioare in timp ce plecau din biserica. In timp ce ultima persoana era pe punctul de a iesi din biserica, o voce s-a auzit din ceruri, zicand:
- I-am iertat episcopului pacatul datorita marii sale smerenii." (DIN EVERGHETINOS)

Ce ziceti daca ar proceda in felul acesta toti episcopii,mitropolitii si chiar patriarhul?
Eu cred ca lucrurile s-ar schimba in bine in BOR.

DE-AR FI DACA DITROPOLITUL DANIEL AR ZICE DA AM FACUT PARTE DIN LOJA CUTARE,AM ACCEPTAT ECUMENISMUL (CARE ESTE EREZIE) DAR ACUM M-A LUMINAT DUMNEZEU SI AM RENUNTAT ATAT LA MASONERIE CAT SI LA ECUMENISM.CE BINE AR FI,CATI OAMENI S-AR INTOARCE LA ADEVARATA TRADITIE A SFINTILOR SI AR RENUNTA LA EREZIA ECUMENISTA.MULTI OAMENI S-AR APROPIA DE BISERICA SI DE DUMNEZEU.
Ce bine daca unii ar zice: am savarsit pacatul mandriei, al clevetirii, al neascultarii de ierarhi, am denigrat clerici (fara dovezi). Si apoi sa ii invite pe forumisti sa ... ma rog ce considera ei ca li se potriveste!
Reply With Quote