View Single Post
Vechi 01.02.2012, 15:52:40
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Pana sa continui sa debitezi aberatii te rog sa imi aduci probe(fotografii) , dovezi cu exactitate ca sora irina a fost rastignita pe cruce si a avut calus in gura. pana atunci consider ca emiti numai ineptii, lilith.
Ineptii tendentioase, ca un dusman al Bisericii, care se mai numeste si agnostic. Ineptii menite sa discrediteze imaginea Bisericii, ineptii formulate de niste ziaristi ca sa creeze senzationalul(ca deh, senzatinalul vinde).

Later edit: daca nu le aduci in 12 ore, permite-mi sa consider minciuni afirmatiile tale.
Nu ma intereseaza afirmatiile nimanui, vreau dovezi.
Hahahaha, din nou apare acest personaj lilith, ma gandesc ca a fost un personaj care a creat multe tensiuni de atata lume o tine minte!

In 2005 cand a fost scandalul acela, am urmarit reprezentarea preotului de catre presa romana, voit rauvoitoare, in contrast izbitor cu comportamentul preotului, bland, calm, cred ca nu este vinovat, un om vinovat s-ar fi comportat altfel.

S-a descoperit ca datorita asistentilor de la urgenta a murit Irina, pentru ca i s-a administrat o doza prea mare de adrenalina. Datorita presei care a acuzat pe preot, s-a creat o stare defavorabila lui si judecatorii l-au condamnat fara sa ia in considerare si marturiile asistentelor de pe salvare, marturii importante, cruciale pentru caz.

Eu nu inteleg de ce Biserica nu i-a luat apararea, poate or fi fost cativa care l-au aparat, dar nu i-am vazut sa declare nimic pe post.

Last edited by TunsDiana; 01.02.2012 at 16:02:03.
Reply With Quote