Citat:
În prealabil postat de lore86
pana sa ma intalnesc cu tine, credeam ca cunosc limba romana. Se pare ca m-am inselat.
Nivelul mei intelectual e mult sub.Oricat m-as chinui nu reusesc sa-ti inteleg posturile(poate doar daca as sta cu dictionarul langa mine).
Un umil sfat: poate ar trebui sa scri la un nivel al omului de rand, ca altfel poti sa afirmi idei bune, frumoase, dar sa treaca neobservate cu senzatia ca sunt intr-o limba straina.
parerea mea...dar nu ma lua in seama...
|
De aceea se numesc nivele. Ca unele sa fie deasupra, iar altele sub. Fiecare cu ce ne'au daruit ursitoarele. Nu e nevoie de un foarte mare chin. Sunt mesaje simple transmise intr'un limbaj elegant, spoit cu nuantele vastei culturi pe care o detine Mihai. Ca un om al literelor ce este, pentru el asta vine firesc. Sa ii ceri sa adopte nenaturalul, pentru confortul tau, frizeaza ridicolul. Oricum, problema va fi reala pentru tine cand ti se va adresa direct. Iar frunzaritul unui dictionar nu a provocat mari daune nimanui. Ca sa nu mai spun ca si cunoasterea limbilor straine reprezinta un atu.
PS: sa scrii*