View Single Post
Vechi 01.02.2012, 20:01:59
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Apoi criza in orientul mijlociu nu va fi declansata de oameni ci de Dumnezeu insusi personal si vizibil (nu Iisus caci El sta inca "deoparte pina cind Domnul se va lupta cu dusmanii Lui").
Caci Domnul Dumnezeu "se va arata in ochi tuturor popoarelor si (cu critica) asupra lui Gog" (Iez 38)- ca sa il ademeneasca, sa il scoata din birlog.

Se va arata mai intii din Ierusalim venit special acolo (Isaia 30.27) intro forma vizibila dar extrem de greu credibila facind din oras "cupa de ametire pentru toate popoarele" si piatra de incercare -"cei care vor incerca sa o ridice se vor rani grav". Zaharia 12

Apoi se va calatori in zona stind si pe Muntele Sionului insotit de sfintii Lui (Zah 14) deasemenea va calca si pe Muntele Maslinilor care se va crapa in doua -ca semn implinit.

-razboiul va ncepe acolo asadar incepjd cu pustiirea locasului sfint de catre greci prin retragere si apoi de ostile imparatului persan care "vor sta si vor pângări locașul sfânt și cetatea" (Daniel 11.31)

-razboiul coincide cu vestile de razboi , pustiirea tocmai va fi trecut deja]
apoi urmeaza necazul cel mare (hula plina de fanatism furibund impotriva lui Dumnezeu si demonzarea Sa de catre potentialii farisei)
-indata dupa acele zile (necazul hulei si a incercarii credintei)
vedem in IEz 38 ca va avea loc un cutremur in care se vor cutremura toti oameni de pe fata pamintului , pasarile cerului si pestii marilor ei bine el este acel cutremur al urgiei divine in care si Soarele se va intuneca si luna se va vedea rosie.
adica momentul celor 3 zile de intuneric (vulcanic') cu foc , fum , pucioasa (sulf si acizi ai lui), ploaie de pietre si grindina. cu munti vulcanici explodati si insule scufundate , poluare chimica cel putin a apelor si miros greu.
o treime din copaci si toata iarba arsa, o treime din fapturi si din oameni morti, cladiri inalte darimate si case crapate.

Isaia 66 18 'Dar Eu vin ca să strâng la un loc popoarele și toate limbile. Ele vor veni și vor vedea slava Mea,
Și le voi da un semn. Și pe cei scăpați cu viață îi voi trimite către popoarele din Tarsis, Put, Lud, Meșec, Roș, Tubal, Iavan, către ținuturile cele mai depărtate care n-au auzit despre Mine și nu au văzut slava Mea. Și la aceste neamuri vor vesti slava Mea.
Și din lună nouă în lună nouă și din zi de odihnă în zi de odihnă vor veni toți și se vor închina înaintea Mea, zice Domnul.
Și când vor ieși, vor vedea trupurile moarte ale celor care s-au răzvrătit împotriva Mea, că viermele lor nu va muri și focul lor nu se va stinge. Și ei vor fi o sperietoare pentru toți
Reply With Quote