http://www.exploziv-news.ro/special/98.html?task=view
1. Exploziv-News cere procurorilor sa se autosesizeze cu privire la infractiunea de fals in declaratii a actualului vicepresedinte al Senatului. Sesizarea noastra este motivata de un motiv pe care putini il vad, si anume acela ca tocmai verdictul dat de Înalta Curte de Casa?ie ?i Justi?ie (ICCJ) în cazul colaborarii lui Dan Voiculescu cu fosta securitate, arat? c? acesta a s?vâr?it infrac?iunea de fals în declara?ii atunci când a candidat pentru o demnitate public?. Cand se depune dosarul pentru o demnitate aleas?, fiecare completeaz? o declara?ie pe propria r?spundere în care men?ioneaz? dac? a fost sau nu angajat al Securit??ii sau colaborator al acesteia. Ori sentinta data de catre Curtea Suprema de Justitie, care arata clar ca Felix a colaborat cu DSS, este exact PROBA infractiunii savarsite cu buna stiinta, aceea de FALS in declaratii publice, a actualului demnitar!
2. Sa ne spuna instigatorii: GRECU, TUDOR, GADEA, STANCU, SRS, BADEA, DOGARU & comp, cand vor plati DISTRUGERILE din centrul Bucurestiului, facute de catre huliganii pe care ei i-au scos in strada! IATA, AM PREGATIT LISTA VANDALIZARILOR: Au fost sparte ?i incendiate opt sta?ii RATB, Au fost distruse 30 de semne de circula?ie ?i 6 semafoare În zona Pie?ei Unirii ?i a Centrului Istoric au fost sparte geamurile la trei filiale de b?nci au fost vandalizate dou? bancomate, au fost avariate cinci ma?ini (dintre care dou? ale Poli?iei Locale) au fost distruse gardurile metalice pe întreaga lungime a Bulevardului I.C. Br?tianu au fost sparte geamurile la 11 societ??i comerciale a fost vandalizat infochio?cul din zona Hanului Manuc, patru chio?curi de ziare, co?urile de gunoi ?i b?ncile de lemn de pe Bulevardul I.C. Br?tianu, precum ?i co?urile de gunoi din Pia?a Universit??ii, str. Smârdan, zona intersec?iei Bdul Cantemir - Bdul M?r??e?ti, Bdul Decebal, rondul de la Pia?a Unirii ?i intersec?ia Bdul Carol cu Bdul Br?tianu, dar ?i b?ncile de lemn din Parcul Spitalului Col?ea. A fost distrus pavajul pe opt str?zi: Halelor, Smârdan/Sfântul Dumitru, zona TNB, Ion Ghica, B?niei, Cavafii Vechi, Nicolae B?lcescu, Stavropoleos, în aceea?i zon? fiind devastate ?i ghivecele cu plante ornamentale ?i vandalizat un automat de sandwich-uri. au fost vandaliza?i stâlpii de iluminat din zona Curtea Veche, precum ?i cei din fa?a magazinului Unirea ?i de pe strada Edgar Quinet. Pe Splaiul Unirii a fost vandalizat un ATM de cartele telefonice, precum ?i o cabin? telefonic?, iar în zona str?zii ?elari a fost devastat gardul de lemn al ?antierului arheologic, dar ?i o cabin? a postului de Poli?ie Local?. a fost incendiat un panou publicitar din intersec?ia Corneliu Coposu - I.C. Br?tianu, în aceea?i zon? fiind devastate ?i mai multe indicatoare rutiere, precum ?i o barac? de muncitori. au fost deteriorate semnele de circula?ie de pe Strada Col?ei, intrarea în pasaj - zona Bdul Cantemir ?i a intersec?iei acestuia cu Bdul M?r??e?ti, iar camera video de monitorizare din Pasajul Universitate a fost distrus?. au fost avariate patru vagoane de tramvai ?i a fost spart geamul cabinei de vânzare a titlurilor de c?l?torie de la cap?tul de linie Sfântul Gheorghe. Sunt distrugeri pe care bucurestenii NU au chef sa le plateasca din buzunarele lor! VOICULESCU, SCOATE BANII!
(din comentariile de pe pagina ziarului)
1. un fost ziarist - am lucrat la antena 3!
nu pot sa te sufar ca imi pari foarte increzuta. dar te felicit pentru editorial! ai scris si exprimat exact ceea ce gandesc si eu si multi altii. pentru curaj si duritatea exprimarii, nota zece cu felicitari de la mine. bravo! Eu am lucrat la Intact. Reporter de teren, Voiculescu a uitat sa imi dea banii pe trei luni. Am plecat cu scandal. M-a amenintat ca nu o sa imi mai gasesc nicaieri un loc de munca ca are el grija de asta. Noi reporterii alergam prin ploaie si prin frig 12 ore pe zi cu un salariu de zece milioane de lei vechi. Grecu, care fie vorba intre noi, e o proasta, poate nu stii dar tot ce scoate pe gura in emisiune este spus in casca de catre regie, are un salariu, pentru doar o ora pe zi de emisie, de 8000 de euro. De vaca nebuna de Stancu nici nu mai vorbesc! Ia investigheaza tu, ca vad ca esti buna ca jurnalist, cum a dat papa Felix apartamente si masini de serviciu unora care nu lucreaza la Antena, dar pe numele unor angajati, angajati, si apoi ultimii s-au trezit ca au de platit credite mai mari decat salariul lor pe o jumatate de an! Motiv pentru care papa Felix nu le mai da salarii si aia fac munca patriotica, si le e frica sa vorbeasca pentru ca, la fel ca si cazul meu, papa i-a amenintat! Si cerceteaza si la ce firma de asigurari si a cui sunt asigurate apartamentele din Baneasa.
inca o data, desi imi esti nesuferita, bravo pentru editorial, ma simt razbunat si fiecare cuvant pe care l-ai scris este suta la suta adevarat!
2. Mr. Dan I. Popescu
Stimata domnisoara , va rog sa primiti omagiile mele! Va salut regulamentar, cu intregul Onor cuvenit!
SA TRAITI!