View Single Post
Vechi 02.02.2012, 13:11:29
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Las-o mai moale cu băuturica de dimineață. Și meri la Biserică, smerește-te, cere-ți iertare pentru rătăcirile tale de până acum și sărbătorește cum se cuvine Întâmpinarea Domnului!
Păi cei ce sunt îmbrăcați în haine moi, iată sunt în casele împăraților... așa că nu am de ce să beau tărie ca toate moliciunile.

Cred mai degrabă că tu ești cel mincinos și ascuns și mă și acuzi aiurea că-s beat de dimineață sau că trebuie să-mi cer eu iertare că tu ești smintit și obraznic judecând în ascuns și insinuînd pe față, pentru închipuirile tale aruncând asupra mea vrăjeala... înaintea altora ca să ce? Să ai dreptate prin acuzări false? Miram-aș că ți-ar da vre-un om cu scaun la cap dreptate... dar tu poți să tot încerci până te plictisești... autopăcălește-te până ți se va lipi singură de cap eticheta de păcălici.

Ți se pare că am hulit sau de ce te-ai înfricoșat și ai început să-mi tragi palme? Ori te crezi sf. Nicolae ori ești sluga lui Caiafa... defapt ești doar un mincinos speriat de bombe care slujești gLumea ca să-i faci ei pe plac crezând că-i aperi tu pe mai mari și pe însăși Biserica, încât nici mai mult nici mai puțin ai început să faci trimiteri dând lecții și indicații obligator de urmat că altfel e bai, musai trebuie să vezi tu cum întâmpin pe Domnul. Sau poate doar de frică cauți să te excluzi din problemă.

Ți-am zis, Întâmpinarea este mai încolo, acum este sf. Euftimie cel Mare dar voi contestați Adevărul și dacă v-am rugat frumos atunci brusc vă apucă chemarea aia a voastră „hai la lupta cea mare” sau „hai să ridicăm zidurile Ierihonului”...

„Cine v-a arătat vouă să fugiți de răul care vine?.. puilor de pui de sfințișori ieșiți din păcat pentru slavă deșartă... CINE?”

Așa că faceți roade vrednice de pocăință și atunci veți pricepe și voi de la Cine scriu, fie beat fie treaz...

Deci pocăiți-vă și umiliți-vă voi și nu alții ca să se apropie Împărăția Cerurilor...

Și stimate Dragoș, dacă nu citești ce scriu, și nu pricepi, atunci pentru ce te asmuți și întărâți și te mânii pentru tine? Mânie-te pentru Domnul și nu pentru fariseii de lux ascunși sub piei de oi... și nu vei greși... însă voi vă mâniați pentru poftele și plăcerile gLumii care fățarnică fiind acuză de fățărnicie ca să fie și altul ca ea, deci vă dă grija ca să vă mândriți.

Sper că nu te superi și sper că ai citit cumsecade și cu bunăcredință ce am scris... iar dacă ai poftă să minți și să jignești fiindcă nu vrei sau nu crezi... atunci te rog abține-te de la jmecherii că așa se cuvine să-l Întâmpinăm pe Domnul atunci când vine... adică în 15 februarie 2012, căci atunci e sărbătoarea, că vă place că nu vă place... eu caut să-mi placă, adică să fie toți anii cu 366 de zile ca anul ăsta bisect cu sfinții la locul lor adică cu ceasurile date înapoi cu 13 zile. Așa a rugat Domnul pe maimari ca să îndrepte strâmbăciunea... făcută după născocelile științificilor absurzi ai gLumii care au lepădat scripturile păcălind pe creștinii curați ca să se desfrâneze.

Last edited by vsovivi; 02.02.2012 at 13:23:08.
Reply With Quote