View Single Post
Vechi 02.02.2012, 20:29:41
OmuBun
Guest

Implicit

...Am ramas in urma cu cititul... Oare sa fie noroc sau ghinion ca nu am mai avut timp sa vad ce mai e pe-aici... Dintre toti, inteleptul si iubitorul de vrajmasi, "Profetul-de-carton" ma pune serios pe ganduri...
Dom' prefesor, la o asa badjocora de posturi pe care indraznesti sa le faci pe-aici, eu am o singura atitudine: EXECUTIA (...virtuala!!!).
Nu stiu cine esti si sub ce alt nume ai mai scos din minti pe altii de pe acest forum cu ceva timp in urma, dar e foarte clar efectul mesajelor tale. Din pacate se pare ca ai tot timpul din lume ca sa faci bine ce ti-ai propus (dezbinarea crestinilor, sau macar preocuparea cu "altceva").
E adevarat ca trebuie sa ne iubim vrajmasii, dar la tine... nu se pune. Trebuie sa primesti insutit ceea ce oferi: penibil, ignoranta, sarcasm.
Nu-ti flutura in fata noastra parodia de intelepciune, ca daca te ia cineva la bani marunti te face "terci". Profiti de prea mult bun simt care se pare ca chiar s-a asternut pe-aici, dar s-ar putea sa devii cenusa daca te mai joci mult cu focul!...
Reply With Quote