View Single Post
Vechi 03.02.2012, 01:28:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Aline, nu am sa incerc sa te contrazic, din simplul motiv ca am renuntat de mult sa mai lupt cu mintile inchise in sfera impenetrabila a ignorantei crase, cultivata constant, in ritm alert.
Badarania nu tine loc de argumente.

Citat:
Ma bucur ca in realitatea ta alternativa ceea ce am spus eu si Yasmina subliniaza, intr'un fel sau altul, conceptiile tale nascute din prietenia fecunda a unor frustrari (ale caror origini pot doar sa le intuiesc) cu iluzia unei minti luminate, posesoare a adevarului universal.
Da, agresivitatea fara suport a afirmatiilor demonstreaza exact punctul meu de vedere: iubirea de caine impinsa la absurd nu face casa buna cu iubirea de oameni.

Citat:
Dar tu oricum nu aveai nevoie de confirmari din partea noastra. E deja cunoscut faptul ca personalitatile schizoide au acest talent innascut de a nascoci argumente la toate ineptiile produse de mintea ratacita printre masele de cristale de gheata suspendate in atmosfera.
Cu alte cuvinte, argumentele sunt semne ale unei personalitati schizoide.

Afirmatiile tale injurioase fiind binenteles semnele unei bune educatii si iubiri crestinesti.

Mai sa fie, e de ajuns sa zgandaresti putin poleiala si imediat iese putoarea la suprafatza.
Reply With Quote