View Single Post
Vechi 03.02.2012, 04:39:33
Petre.'s Avatar
Petre. Petre. is offline
Member

Data înregistrării: 03.01.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Mersi mult Mirela. Chiar azi am trecut pe acolo si am aflat ca nu se fac cazari.

De fapt am cam luat la rand toate manastirile din Bucuresti pe care le-am gasit. Am sunat, iar la cele care n-aveau contact am trecut pe acolo. Am mai trecut si pe la Antim azi, acum o saptamana aveau locuri, acum aflu ca nu mai sunt. La Mihai Voda nu se fac cazari, Christiana e manastire de maici. La Stavropoleos n-am sunat inca.

Oricum cursul s-a terminat, deci nu mai sunt legat de Bucuresti, m-am inscris la alt modul care dureaza jumatate de an, dar nu trebuie sa fiu neaparat prezent.

Acum pot sa aleg ceea ce vroiam initial, o manastire mai izolata, insa parca as prefera sa fie mai langa Bucuresti ca sa fiu aproape de casa si de oras in caz de ceva, si sa nu ma coste transportul prea mult. Cum la Cernica nu mai sunt locuri, ma gandeam la Comana.

Nu stiu ce sa mai cred, diavolul a fost f activ, acolo nu, acolo nu, sper totusi sa gasesc undeva, dar cum diavolul nu poate face nimic fara voia Domnului, banuiesc ca asa vrea Dumnezeu.
Reply With Quote