View Single Post
Vechi 03.02.2012, 07:35:31
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Acum sora draga nu mai ai parerea ca toti preotii/corpul clerical reprezinta BOR precum sustineai pe firul in care ai facut polemica cu mine si in care te sesizam si te mustram ca nu preotii care fac exceptie reprezinta biserica ?
Chiar ma atentionai ca intentia mea este sa lovesc in biserica prin intermediul preotilor .
Acum vad ca ai exact parerea opusa .
!
Atituinea mea nu este deloc in contradictie. Credeam ca am fost clara, mai ales cand am facut specificatia ca sunteti pe un forum public. Dar probabil, v-ati pripiit cu cititul.
Exact la aspectul ce apare aici m-am referit., si anume ca in conceptia multora Biserica e tot una cu slujitorii ei.Lovind in ei si improscandu-i cu noroi, pare ca faceti acest lucru lovind in Biserica(tocmai va spuneam ca puteti rani oamenii).
Doamna de mai sus e exemplu clar ca ptr dumneai Biserica =ierarhii cu hibe.Nefacand aceste diferente, dvs, prin posturile dvs o faceti sa exclame:"Rusine BOR!"
Ptr anumite persoane nu e clar ca slujitorii Bisericii nu reprezinta Biserica, si in consecinta orice vadire a a faptelor mai putin crestinesti ale acestora determina anumite persoane sa aduca o ofensa Bisericii.
La acest aspect faceam referire atunci, si chiar m-am explicat. Dar nu de mirare ca nu ati vrut sa intelegeti.Stiti ce e ciudat? Ca eu mi-am pastrat parerea despre dvs. :)