View Single Post
Vechi 03.02.2012, 10:52:29
OmuBun
Guest

Implicit

Am o zi incarcata astazi si Dumnezeu stie cum se va termina. Inainte sa plec la ale mele, doresc doar sa adaug doua randuri, desi aparent e inutil.
In principiu nu am nimic cu nimeni, indiferent de alegerea pe care si-o face in viata. Si la usa, cand mai vin indivizi cu mierea pe buze si veninul in suflet, stam de vorba cate 30-45 de minute sa vedem ce si cum. Dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere (vorba vine, ca de fapt, Dumnezeu a pus peste tot la fel si nu intelege de ce... nu mai e!?)
O sa ma adresez acum, nu numai profetelului de carton ondulat sau hartie igienica, ci oricui indrazneste sa intineze la nesfarsit credinta ortodoxa: AJUNGE!!! Exista la sf. liturghie un moment cand parintele striga: "usile, usile, cu intelepciune, sa luam aminte". Desi aceasta nu este o biserica, incercam totusi sa pretindem ca suntem o comunitate ortodoxa, iar daca voi nu sunteti in stare sa o respectati, va invitam sa poftiti pe unde-ati venit. Lasati-ne prosti, asa, si nemantuibili, fiti voi destepti dar va rugam, nu mai ridicati glasul vostru schimonosit de rautate, fiindca in handicapul vostru nu puteti intelege ce se petrece aici. Sunteti cu adevarat cu un mare handicap, atat timp cat nu stiti si nu vreti sa va insusiti invataturile sfintilor parinti, nu pricepeti ce-s acelea sfinte moaste, iar Preasfintei Fecioare, ii aduceti tot felul de blasfemii. Nu ne intereseaza parerea voastra. Noi ne-am spus-o pe-a noastra ca suntem "acasa". Cand vom veni la "voi", n-aveti decat sa defilati cu biblia ciopartita in toate directiile. Dar aici sunteti niste paria si niste rataciti care nici macar nu-si recunosc ratacirea si indraznesc sa arate cu degetul catre altii. Iertare tuturor ca mi-am iesit din fire, dar pentru toti "Profetii de carton" care tulbura apele pe-aici, un singur si mare strigat: SICTIR!!
Reply With Quote