Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Nu știu dacă politica struțului e benefică în domeniul spiritual. Ba e chiar păguboasă, având în vedere resposabilitatea [vis a vis de Cuvântul Adevărului] creștină.
|
Pai domnule 99 (sau mai bine zis 66), daca eu am ales aceasta politica nu vada care este problema ta. Nu te-a intrebat nimeni de sanatate.
Citat:
Nu virgula e problema (deși Hristos vorbea ceva despre iotă și cirtă modificată în Lege), ci acele modificări voite pentru a corespunde dogmelor nebiblice.
|
Ti se pare ca duc lispa de sfaturile tale "ziditoare"? Sincer chiar nu am nevoie de ele.
Citat:
Domnule Ovidiu, tot o dați în sus și-n jos cu Sfinții Părinți, când modelul nostru suprem ar trebui să fie Iisus Hristos. Chiar sfinții apostoli au mai făcut greșeli, ce să mai vorbim de urmașii acestora. Credeți că merită să lepădați modelul hristic în favoarea modelelor umane?
|
Pai domnule 66, Sfintii Parinti l-au avut ca model suprem si l-au urmat pe Iisus Hristos. Bineinteles ca Iisus Hristos este modelul suprem si pentru noi, insa Sfintii Parinti ne invata cum sa-L urmam si nu asa cum ne taie pe fiecare mintea. Insa voi astia "smeritii" ce sa va mai plecati urechea la ce spun Sfintii. Cine or mai fi si astia?