Citat:
În prealabil postat de AlinB
Si vacile. Cu vacile cum ramane?
Carne de pui maninci?
Si vorbesti pentru tine nu? Ca restul am ramane cu destula. De fapt nu sunt singur ca pe latura asta s-ar pierde ceva.
De fapt de pierdut se pierde, cand mai moare cate un copil, batran sau chiar adult mancat de cainii vagabonzi.
De fapt,daca mai bine de jumatate din umanitatea care ti-a ramas e reprezentata de un caine..te deplang.
|
Domnule Alin,
Imi pare rau, dar judecata prezentata de dumneavostra este evident stramba.
Sper sa sesizati ridicolul acesteia:
Daca omoram animale din necesitate nutritionala ce ne impiedica sa nu omoram orice forma de viata animala - inclusiv caini? Poate extindem rationamentul si la oameni, de ce nu? Genomul uman difera doar cu 1,06% fata de cel al cimpanzeilor.
Daca mancati carne de catel - sunteti absolvit moral - din punctul meu de vedere. Aveti voie sa dati iama in patrupede si sa va procurati proteinele. Puteti fi de inteles.
In cazul accidentelor o repet, si sper sa intelegeti, ca vina o detin persoanele iresponsabile care trebuie trase la raspundere conform legii. Cainii violenti - irecuperabili, turbati care reprezinta un pericol iminent trebuie sa fie eutanasiati.
Da, recunosc ca o parte din dezvoltarea mea afectiva o datorez si cateilor.
Daca ma deplangeti pt aceasta, trebuie sa va deplang si eu pentru ca nu ati cunoscut un aspect delicat al realitatii - afectiunea pe care o poate oferi un catel.