Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Ontopic: Corect. Și-a început acest mandat cu cuvintele "Hotărât că nu veți muri!"
Miliardele de morminte din această lume demonstrează că nu a avut dreptate, căci el este un mincinos încă de la început...
|
ASA ESTE !!!!!! EI IMPLINESC PRIN GANDIREA LOR SUPERFICIALA, AROGANTA SI LUCIFERICA CE SPUNE ISAIA cap 14 :
"10. Toți iau cuvântul și îți zic: "Și tu ești slab ca noi și te asemeni nouă".
11. În iad s-a pogorât mărirea ta în cântecul harfelor tale. Sub tine se vor așterne viermii și viermii vor fi acoperământul tău.
12. Cum ai căzut tu din ceruri, stea strălucitoare, fecior al dimineții! Cum ai fost aruncat la pământ, tu, biruitor de neamuri!
13. Tu care ziceai în cugetul tău: "Ridica-mă-voi în ceruri și mai presus de stelele Dumnezeului celui puternic voi așeza jilțul meu! În muntele cel sfânt voi pune sălașul meu, în fundurile laturei celei de miazănoapte.
14. Sui-mă-voi deasupra norilor și asemenea cu Cel Preaînalt voi fi".
15. Și acum, tu te pogori în iad, în cele mai de jos ale adâncului!
16. Cei ce te văd își întorc privirea în spre tine și se uită cu luare aminte zicând: "Oare acesta este OMUL de care tremura pământul și împărățiile se cutremurau?"
Se interpreteza acest pasaj ca fiind vorba de Lucifer, dar mesajul este foarte clar , spune :
"Oare acesta este OMUL de care tremura pământul și împărățiile se cutremurau?"
ASA CA NU MAI SPUNETI MAI "Ridica-mă-voi în ceruri " CA S-AR PUTEA SA SE INTOARCA ROATA SI "se vor așterne viermii și viermii vor fi acoperământul" ...