Ma scuazati ca intervin, dar oare de ce s-a dat numele de "Becali" unui stadion din...Albania? L-am auzit pe Becali la OTV amintind acest lucru.
Apoi, in aceeasi emisiune s-a laudat ca a baut vin cu preotii dupa slujba, in altar.
A mai spus, ca i s-a interzis construirea de noi biserici; ca urmare a spus ca tot mai construieste, dar nu de la temelie, ci da bani acolo unde exista deja aprobarea. Acest lucru mie mi-a ridicat un semn de intrebare: de ce vrea cu orice chip sa dea bani la constructia de biserici, chiar daca un mitropolit ii interzice acest lucru?
In general lasa de inteles ca domnia sa este cel care este "cu cutitul in mana", adica el "taie si spanzura", cum se spune, independent de opiniile altora.
Este suficient a urmari o emisiune cu dl. Becali, pentru a auzi cele relatate de mine mai sus, si altele asemenetoare. Ca are un interes cu toate donatiile, imi este clar, dar nu-mi e clar care e acest interes. Printre interesele vizibile se numara Partidul Noua Generatie si candidatura la presedintie. Dar care sunt interesele invizibile noua? Intreb, caci ma intriga chestia cu Albania si cu finantarea constructiei de biserici, in ciuda interdictiei de a o face.
Nu contest ca este om de actiune si ca a ajutat multi oameni.
|