View Single Post
Vechi 04.02.2012, 17:58:21
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Ovidiu,evident ca luam glutamina sub forma de suplimente,un pliculet parca continea 5 grame de glutamina,nu mai retin exact. In fine.

Sunt curios cat costa alimentatia pentru o zi formata din tot ce ai enumerat tu (kiwi,banane,cirese etc. etc.). Sa ne gandim putin: poti trai cu 10 ron pe zi? Eu spun ca nu. Chiar si asa ar fi 300 ron pe luna doar pe mancare,pentru un singur om! Daca ne-am incadra in 15 ron pe zi,ar fi 450 ron pe luna. La 20 ron/zi ar iesi 600 pe luna,adica un salariu minim pe economie,pe care un om ar trebui sa-l dea doar pe mancare. Sincer cred ca banii ii mai trebuiesc si pentru altceva: intretinere,curent,gaze,telefon,poate o rata la banca etc.
Deci facand recomandari peste recomandari si ignorand costurile mi se pare mai mult a lauda. Pot si eu sa incep sa spun cum dadeam milioane pe luna numai pe suplimente: Proteine,glutamina,diversi aminoacizi,creatina,carnitina,dextroza etc. Dar ce mi-ar zice semenii atunci?

In cazul asta tot mai bine traiesti cu oua,cartofi,organe si limba de la macelarie etc. Adica sa fim si realisti putin
Reply With Quote