View Single Post
Vechi 04.02.2012, 18:08:42
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ovidiu,sunt tare curios ce inaltime si ce greutate ai :)

Oricum si cele ce le-ai mentionat tu sunt destul de scumpe,avand in vedere ca trebuie zi de zi. Nu stiu cati din cititorii forumului si-ar putea permite. De aceea am spus ca ma intereseaza costul.
Am 1,84 si 95 de kg. M-am ingrasat pentru ca nu mai fac deloc miscare si find sezonul asta rece - stand in casa mananc mai mult. Insa undeva la de 90 kg e media. Sa stii ca si fructele si legumele, cerealele etc ingrasa daca nu le mananci cu masura.

Nu sunt scumpe. Laptele vegetal sa spunem e un pic mai scump, dar nu mananc zilnic dimineata - de multe ori nu am nevoie. La amiaza ciorba e cat se poate de ieftina. Cartofii si painea la fel. Legumele la fel nu sunt scumpe. Alunele de padure, migdale sunt mai scumpe. Crede-ma ca vad cosul meu cand fac cumparaturi - 2, 3 game de fructe, niste seminte de migdale etc o leguma si gata....in rest eu nu cumpar nici macar mezeluri vegetale, sucuri sau altele. E atat de simplu.

Carnea, laptele etc sunt mult mai scumpe. Pe langa ca sunt scmpe, iti mai dauneaza si sanatatii
Reply With Quote