View Single Post
Vechi 04.02.2012, 19:17:14
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Da,posibil sa ai dreptate. Ideea e ca nu ma pricep deloc la gatit,si efectiv nu are cine sa-mi pregateasca nici cea mai rudimentara mancare. Mai mult de un ou prajit si cartofi prajiti chiar nu stiu sa fac spre rusinea mea. Acum mai am si eu posibilitatea sa mananc o ciorba ceva si ceva mancare gatita,in rest m-am descurcat destul de greu pot spune.
Multumesc mult pentru sfaturi.
Te inteleg. Insa poate pe viitor Dumnezeu iti va da o sotie de care sa fii vrednic si care ar putea sa-ti gateasca. Sa stii ca si gatitul vegetarian este mulllt mai usor. Soia si nautul fierb mai greu (cam 2 ore) in rest totul se prepara repede. Mancarea bineinteles este mai usoara in stomac, mai usor de digerat etc. Tu inceraca sa faci pimii pasi. Incepe cu post (luni, miercuri, vineri) si apoi Dumnezeu iti va ajuta mai departe. Incepe de astazi se le faci pe acestea pe care le poti face, si Dumnezeu Cel Atotputernic va face ceea ce nu poti tu.
Eu nu incerc sa conving pe cineva, ci doar expun niste idei care poate ar puta ajuta pe cineva interesat de acest aspect.
Sa-ti fie de folos! Oricand te astept cu drag sa discutam!

Last edited by ovidiu b.; 04.02.2012 at 19:29:01.
Reply With Quote